yourlovelystaar

Buss Jävlar!!

Publicerad 2011-09-30 12:46:40 i Allmänt,

Haha gissa vem som kom försent idag? XD Om ni gissade på mig så gissade ni rätt ;) Men det va inte mitt fel denna ggn!! :o Det va för att den jävla bussen gick sönder! Och dom visste att bussen va trasig, men tänkte att den skulle klara att åka till karlstad.. Men tänk vad feeeeeel dom hade!! Och jag som redan har så jävla hög frånvaro!! Tack sååå mkt jävla Värmlands Trafik!!!

GRATTIS ÄLSKLING!!!

Publicerad 2011-09-29 18:03:10 i Allmänt,

Ett STOOORT GRATTIS till min underbara, söta, goa, bästa och helt perfekta pojkvän som blir 18 år idag!! :D
Jag älskar dig nått så otroligt mkt! Går inte att beskriva med ord hur mkt jag älskar dig. Du betyder verkligen allt för mig, och jag är lyckligast i hela världen som har dig, och jag vill inte ha nån annan heller. Du är den enda som jag verkligen kan berätta allt för. Man kan inte önska sig en bättre pojkvän än dig och du är bara min!!<33333
Jag hoppas att du haft en suuuoer bra fördelsedag hittills och att den kommer bli ännu bättre ikväll.<33
Och jag hoppas verkligen att du kommer gilla din present, även fast du kommer få den lite sent.<33


TRUE LOVE!<3

Baggy Jeanc

Publicerad 2011-09-28 21:14:42 i Allmänt,

Dom här snygga jeansen har ja fått från lena idag. :) Var behövligt eftersom jag inte får några av mina gamla jeans över min röv -.-"

Be Happy Its Really Not That Bad

Publicerad 2011-09-28 18:41:07 i Allmänt,

Idag på foto lektionen så gick vi till mariebergsskogen och tog kort på dom söta djuren. T.ex. dom här två söta grisarna som är på bild nedanför. (Kom bara 50 min sent till lektionen XD.)
Sen gick jag och Emma in till stan så hon fick köpa en sak, och så att jag fick pröva skor. Jag älskar dom två paren som jag provade och dom blir minna på FREDAG!! *HAPPYFACE*
har inget mer att skriva just nu så kolla på dom söta grisarna nu ist ;)




Dont be sad..


.. Smile and be happy instead! There is so much to be happy about.


kram :*

Ingen Bra Start På Dagen..

Publicerad 2011-09-28 08:07:01 i Allmänt,

.. Det kan man säga att det inte va, för såklart ska jag missa bussen. 10p till mig, elr inte. Så jag får ta 08:40 bussen ist. Jag kommer ju lixom bara 40 minuter sent, men jag får väl skylla mig själv som sover för länge och sen när jag väl går upp glömmer bort tiden. Men det positiva är ju att jag hann äta frukost ändå! :)
Så nu äre bara att fördriva tiden tills man ska gå till bussen.


Kram :*

Blev En Bra Dag Ändå!

Publicerad 2011-09-27 21:27:14 i Allmänt,

Nu är jag glad! :D
Det blev en bra dag ändå. När Lena kom hem så åkte vi till Time och hämtade ut ett paket som hade kommit, det var plast grejs som hon ska ha till sin lilla altan och det kommer blir hur bra och snyggt som helst!
Sen åt vi mat och efter det beställde vi kläder till mig från H&M (*HAPPYFACE*), och lite senare kom jag och mamma fram till att jag kommer vara rik nästa månad (ännu större *HAPPYFACE*!!)
På fredag blir det att köpa två olika migräntabbletter och en nässprej mot migrän och SKOR! Behöver verkligen nya skor, har två hål på hälarna på mina nuvarande skor, så blir jätte blöt om mina fötter när det bara är lite blött ute.
Så allt blev en RIKTIGT bra dag ändå, även fast den inte började lika bra. :)

Kram :*

Dålig Dag..

Publicerad 2011-09-27 10:06:51 i Allmänt,

Godmorgon, och hoppas alla sovit gott, det kan jag säga att jag INTE har gjort, pga min jävla hosta som jag haft i mer än en vecka nu. Den vill inte försvinna har jag märkt. Så jag fick inte sova inatt så nu sitter jag här och är as trött, men lägger jag mig ner så hostar jag typ dubbelt så mkt, så blir väl inte så mkt sömn om jag inte lyckas somna sittandes. Så det blir ingen skola för mig idag. :(
En sak till vill jag klaga lite på sen vill jag inte klaga mer, jag vill ju vara glad och positiv. Man känner sig så mkt bättre då. :)
Men iaf så vill jag klaga på facebook, hur dom har ändrat nu så man inte kan bestämma om man vill se topp nyheter elr om man vill se dom senaste nyheterna. Nu ser man ju båda samtidigt och det är bara jääääätte rörigt!!! Så jag gillar det verkligen INTE!!!!
Nu ska jag sluta klaga! :) Får hoppas att det blir ett positivare inlägg senare idag. (Om det nu händer nått roligt.)

Kram :*

Vacker Utan Spackel

Publicerad 2011-09-26 22:09:17 i Allmänt,

Sitter och pratar med älskling i tele nu innan jag ska gå och sova :) Så det är myyys. Och jag längtar hur mkt som helst för han kommer ju hem på tordag elr fredag! Har inte träffat han på 4 veckor! :o Och det är extra roligt nu för på torsdag blir min babe lika gammal som mig, 18 år :D
Då ska jag pyssla om han sååå mkt!! :D




kram :*

Studiedag + Lindfors

Publicerad 2011-09-26 15:54:26 i Allmänt,

har studiedag idag då. Hur gött som helst!
Så idag blev det att åka till Lindfors och sova här hela veckan, ska bli mkt roligt :)
Till helgen kommer ju älsklingen också :D<3 längtar hur mkt som helst för har inte fått träffa han på 4 hela veckor lixom!
Men nu blire att nörda film och äta nudlar. *mums*





kram! ;*

Skaffat blogg!

Publicerad 2011-09-23 11:45:27 i Allmänt,

Då har jag också skaffat en blogg nu då. Hade inge bättre för mig att göra när man sitter ensam hemma med sin SJUKT irriterande hosta! På min blogg kommer jag väl skriva om det jag känner för att skriva, så det blir säkert mkt blandat i denna blogg. :)
kram

Om

Min profilbild

Ida Stjärnlöf

Mitt namn är Ida, är 18 år. Är oftast mkt glad utav mig, och jag har världens skadeglädje. Går sista åter på gymnasiet! Har ett underbart förhållande med min underbara Erik! Efter gymnasiet kommer jag försöka få jobb, och lite senare utbilda mig till massör och kanske fotograf. Har inga bestämda framtidsplaner just nu. Här på bloggen kommer jag skriva om det jag känner för och saker som händer i mitt liv, och det kommer bli mkt bilder.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela